19:14
21.10.2021

Українка в Польщі про коронавірус: “За себе і своїх дітей відповідаєте лише ВИ, а не фейсбучні клуби за інтересами”

Жінку із трирічною дитиною госпіталізували у “ковідне відділення”

Українка, яка проживає у Польші, поділилась своєю думкою на Facebook-сторінці стосовно коронавірусу та вакцинації. Жінка з трирічною дитиною потрапили до лікарні у місті Зелена Ґура у Польщі з діганозом – COVID-19, пишуть “Львівські новини”.

“Ми тут з Ориною вже третій день. В неї ковід, і в мене ковід. Їй три роки, вона з категорії тих, “хто не хворіють”, бо “хворіють тільки старі, немічні і вигадані байками ВООЗ і МОЗів усіх країн”, – написала українка.

Ірина – вакцинована, проте, коли у дитини три доби температура піднімалась до 39 і нічим не збивалась, вона звернулась по допомогу до медиків.

У  автомобілі “швидкої”  їм зробили тест та госпіталізували у “ковідне відділення”.

“Я не буду постити “страшних картинок переповнених палат, якими залякають мудрих українців, щоб під тиском загнати вакцинуватися”.

Бо я зараз у країні, де 53% пройшли повну вакцинацію, а коли мудрі українці приїжджають з купленими сертифікатами, їх перевіряють додатково і відправляють на повторну самоізоляцію.

Борони Боже, щоб я коли сказала, що наш народ гірший іншого. Вакцинованих громадян Польщі так само на кордоні тестами перевіряють німці. Ну бо “змова всесвітня”, і щемлять всіх, не тільки мудрий український народ”, – поділилась українка.

Дитина з мамою лежать у персональній палаті, з душем, цілодобовим наглядом медпрацівників.

“Але є одне “але”. Пацієнт – Орина, я – супровід. Мене хіба питають про самопочуття. Лікують її.

В іншому випадку, якби я була у критичному стані, то перебувала би в цьому ж шпиталі, але в іншому відділенні. Нас би лікували окремо. Такі правила”, – зазначила Іра.

Вона додала, що в такому випадку до дитини була б приставлена медсестра, яка б пильнувала її капнометр, інгаляції, крапельниці.

“Мораль: за себе і своїх дітей відповідаєте лише ВИ, а не фейсбучні клуби за інтересами. Діти так само хворіють на ковід. Дітей не вакцинують, але рятують їх живі здорові батьки, а не пиzzzдуни у соцмережах.

Всім здоров’я”, – написала українка.

Читачам також цікаво:

Коментарі