16:27
14.02.2023

Український клуб зробив офіційну заяву стосовно бійки футболістів з росіянами в турецькому готелі

У зверненні описуються деталі інциденту

Вчора, 13 лютого, в турецькому готелі Royal Seginus сталася масова бійка між футболістами українського “Миная” і російського “Шинника”.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Український клуб на своїй офіційній Facebook-сторінці опублікував заяву, в якій підтвердив факт конфлікту та бійки, пишуть Львівські новини.

У зверненні описуються деталі скандального інциденту.

“Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди по відношенню до працівниці готелю і провокаційні вигуки в бік закарпатців.

Інформація російських пропагандистських ЗМІ про те, що гравці “Миная” змушували співати гімн представників “Шинніка” і побили гравця в ліфті – традиційна маячня.

Бійка дійсно сталася, але вже на поверсі, де зупинилися росіяни, і в рівних складах. Кількість постраждалих з боку “Шинніка” лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще як “кидають”, – йдеться у дописі.

Також у повідомленні додали, що вже після закінчення бійки, коли представники “Миная” були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинуватили в підтримці України. Втрутитися довелося місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Читачам також цікаво:

Коментарі