10:14
24.01.2021

За попередню добу на Львівщині через отруєння чадним газом постраждало 17 людей

Серед постраждалих – п’ятеро дітей

За добу у Львові чадним газом отруїлось 17 людей.

Про це “Львівські новини” повідомляє Департамент з цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 23 січня, близько 16:35 год., у львівській квартирі, розташованій по вул. Довбуша, 16ц, ймовірно отруїлась чадним газом сім’я з 3 осіб, зокрема дитина віком 12 років. Потерпілих у стані легкого ступеня отруєння госпіталізували до медичних закладів міста.

 

Також близько 18:35 год. у Львові, у квартирі п’ятиповерхового багатоквартирного будинку на вул. Героїв Майдану, 3, отруїлася чадним газом мешканка квартири 1926 року народження. Потерпілу у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську Обласну клінічну лікарню.

 

У Департаменті ЛОДА повідомили, що 23 січня, близько 18:25 год., у Львові, у квартирі чотирьохповерхового багатоквартирного будинку на вул. Івана Франка, 90, отруїлися чадним газом 2 осіб, мешканців Полтавської області. 

 

У місті Миколаїв, у квартирі двоповерхового багатоквартирного будинку на вул. Дроговизька, 4, отруїлись чадним газом 3 осіб. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Миколаївську Центральну районну лікарню.

 

У Львові, у квартирі трьохповерхового багатоквартирного будинку на вул. П. Війтовича, 14, отруїлось чадним газом 4 осіб, зокрема 2 дітей віком 8 та 12 років. Двоє дітей у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані у МДКЛ міста Львова.

 

У Самборі, у квартирі чотирьохповерхового багатоквартирного будинку на вул. Козацька, 2, отруїлася чадним газом дитина віком 2 місяці. Потерпілу госпіталізовано у Самбірську Центральну районну лікарню.

 

У Львові, на вул. Стадників, у приватному трьохповерховому будинку отруїлися чадним газом 3 осіб, зокрема дитина віком 5 років. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у медичні заклади міста.

 

 

Коментарі