13:29
07.02.2021

На Львівщині через недбальство медсестри постраждала жінка (ФОТО)

“Через пів години я вже не могла розігнути повноцінно свою руку. А на другий день у мене був шок, паніка і страх, бо не впізнала своєї руки”

Користувачка Facebook Христина Макар-Зубінська опублікувала у мережі світлину своєї руки, повністю вкритої синцями. За словами жінки, вона просто пришла до лікарні, аби здати кров, однак постраждала через некоректні дії медсестри.

Про це пишуть Львівські новини.

“Довго вагалась щодо написання цього допису та все-таки вирішила, що мушу це зробити, щоб хтось не зазнав такої шкоди, як я. Коли ми звертаємось до медичних установ, ми очікуємо належного ставлення, отримання допомоги. Прийшовши на здачу крові для аналізу, я не очікувала таких наслідків. Одразу ж після проколу я відчула біль, але скинула це на свій страх до уколів. Через пів години вже не могла розігнути повноцінно свою руку. А на другий день в мене був шок, паніка і страх, бо я не впізнала своєї руки. Хочу звернутись до дівчини (молодої), думаю, ти точно натрапиш на цей допис, будь уважнішою під час своєї роботи, ти можеш наробити великої шкоди людям”,  — йдеться у дописі.

Коментарі