12:35
22.03.2021

У Польщі в ДТП потрапив український автобус: є жертва та постраждалі (ФОТО)

Пасажирський автобус з українцями потрапив у ДТП на півдні Польщі. Це сталося після опівночі 22 березня. 1 людина загинула, 5 – у лікарні.

Про це повідомляє tvn24, пишуть “Львівські новини”.

Аварія сталася неподалік місця, де 6 березня розбився український автобус Познань – Херсон. Тоді загинули 5 людей.

Під час ДТП в автобусі перебувало 2 водіїв та 8 пасажирів, усі вони – українці. Одна людина загинула на місці, 5 – потрапили у лікарню з травмами різної тяжкості. Як зазначив речник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцін Бетлея, інші пасажири українського автобуса госпіталізації не потребують.

За попередньою інформацією від поліцейський, водій транспортного засобу був тверезим. За даними управління національних доріг та автомагістралей, автобус влетів у відбійник на з’їзді до пункту обслуговування пасажирів “Кашице”, перевернувся та впав у кювет.

За словами речника МЗС Олега Ніколенка, генконсульство України в Любліні взаємодіє з польською стороною для з’ясування обставин ДТП й надає постраждалим консульську допомогу.

Дипломат повідомив, що автобус мав українську реєстрацію. За попередньою інформацією, він прямував за маршрутомВаршава – Івано-Франківськ, наразі консул уточнює це.

Крім цього, Ніколенко уточнив, що загиблим є другий водій автобуса. Потерпілі перебувають у трьох різних лікарнях, медики надають їм усю необхідну допомогу.

   

Читачам також цікаво:

 

Коментарі