19:30
08.03.2021

ДТП у Польщі: опізнано тіла 4-ох загиблих українців

У лікарнях Підкарпатського воєводства наразі перебувають 25 українців, які постраждали у ДТП українського автобусу в суботу, лікарі поки що не планують нікого виписувати. 

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк, пишуть Львівські новини.

На даний момент в лікарнях залишаються 25 осіб, поки що нікого не виписують. Стан здоров’я постраждалих уточнюється”, – повідомив Павлюк.

Український дипломат повідомив, що родичі опізнали вже чотирьох із п’яти жертв катастрофи. Водночас найближчі родичі п’ятої жертви невдовзі мають прибути до Перемишля.

За його словами, якщо прокуратура надасть усі підтверджуючі документи про смерть громадян України, то транспортування тіл в Україну може розпочатися вже завтра.

На сьогодні стан здоров’я багатьох українців, які постраждали в автокатастрофі, покращився. У тяжкому стані перебувають лише дві особи, зокрема, жінка, яку відразу після аварії помилково було визнано загиблою.

Нагадаємо, що ДТП з українським автобусом сталося в суботу о 00:50 за київським часом поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань – Херсон, в якому перебували 57 осіб, у тому числі двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. Унаслідок катастрофи п’ятеро осіб загинули на місці, 35 потрапили до лікарень.

Читачам також цікаво:

Коментарі