14:40
27.03.2021

На Львівщині на дорозі розкидали металеві “їжаки” (ФОТО)

Поліція відкрила провадження

У Городку, що на Львівщині, на дорозі розкидали травмонебезпечні “їжаки”.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив Голова спілки АТО Городоччини Віталій Смілка, пишуть “Львівські новини”.

“Довго думав писати цей пост,чи ні… Нещодавно читав на сторінках ФБ ,як Нац.Корпус проводив акцію (15-20 осіб, приблизно 20-30 хв,нікого з місцевих жителів на фото я непобачив) навпроти цегельного заводу “Керам Буд”.Акція проти власників заводу. Ну було та й було,мирна акція,добре організована,та й з рештою у вільній країні ми маємо право висловлювати свою громадянську позицію,і це правильно особливо у час,коли в країні війна. Та от пройшло зовсім мало часу і тут мені почали дзвонити як голові спілки АТО,хлопці АТОвці, які працюють на цьому заводі,та почали говорити….,з деким зустрічався…скинули фото…
Отож – за деякий час після акції,підїхав бус,( на фото) та почав розсипати отакі “їжаки” навпроти заводу,на ПРОЇЗДЖУ ЧАСТИНУ!!!!”, – йдеться у повідомленні.
джерело: скріншот Віталій Смілка
Голова спілки АТО вважає це не просто хуліганством, а криміналом, який, за його словами, поліція задокументувала і відкрила провадження.
“Нещодавно цією дорогою їхав зі своєю 5 річною доцею в с.Речичани!!!!
ВИ ЩО ТВОРИТЕ????!!!!! ХЛОПЦІ ,ВИ ГЕТЬ ЗДУРІЛИ!!!! ТАМ ЛЮДИ ЇЗДЯТЬ ЗІ СВОЇМИ СІМ’ЯМИ!!!! ДІТИ НА ВИЛОСИПЕДАХ!!!! Вам будь який водій який їздить скаже що це ЗЛОЧИН!!! НЕДАЙ БОГ НАЇХАТИ НАВІТЬ НА НЕВЕЛИКІЙ ШВИДКОСТІ НА ТАКОГО ” ЇЖАКА” І АВТО ПРОСТО ЛЕТИТЬ “КУЛЬБІТОМ”!!!!!! А у авто діти,жінки,батьки можуть бути!!!!
Якщо станеться СМЕРТЕЛЬНЕ ДТП!!!! ВИ ВІЗЬМЕТЕ НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ???!!!!!!!…
У ВАС РОЗУМ Є???!!!!”, – написав обурений чоловік.
джерело: Віталій Смілка
джерело: Віталій Смілка
джерело: Віталій Смілка

Коментарі