19:22
09.03.2021

На Львівщині п’яний водій втікав від поліції та влаштував стрілянину (ФОТО)

Чоловік проїхав залізничний переїзд на забороняючий сигнал світлофора

Сьогодні, 9 березня, близько 15-ї години, на автодорозі Київ — Чоп, біля населеного пункту Запитів,  водія Chevrolet порушив ПДР та стріляв по патрульних.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Патрульні дали вказівку про зупинку, однак чоловік її проігнорував та пришвидшився. Під час спроби втечі водій неодноразово порушував ПДР, зокрема скоїв ДТП. Чоловік наїхав на огорожу зупинки громадського транспорту, однак і це його не зупинило й він продовжив рух. 

У населеному пункті Запитів утікач заїхав у поле, де застряг й вже не зміг продовжити рух. Він вийшов з автомобіля, взявши із собою  рушницю, і почав погрожувати, що буде стріляти, якщо йому не дадуть змогу утекти.  

Під час спроби втечі чоловік тричі вистрелив. Поліцейські своєю чергою використали табельну вогнепальну зброю аби зупинити озброєного чоловіка.  

Утікача наздогнали й затримали. На щастя, обійшлося без потерпілих. 

У 30-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського районного управління поліції, зброю вилучили для проведення експертизи. 

 Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі. 

Затриманий – мешканець Львівщини.

джерело: патрульна поліція Львівської області

джерело: Патрульна Поліція Львівської області

джерело: Патрульна поліція Львівської області

Читачам також цікаво:

 

Коментарі