11:25
27.03.2021

На Львівщині затримали 33-річного чоловіка, який вбив пенсіонера

Зловмисника затримали на залізничному вокзалі у Львові

Правоохоронці затримали  раніше судимого 33-річного мешканця Чернівецької області, який завдав чоловіку смертельні тілесні ушкодження, заволодів його майном та втік з місця події. 

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

25 березня, близько 15.30, до поліції надійшло повідомлення від фельдшера одного з сіл Золочівського району про те, що в приватному будинку виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. 

На місці події працювали оперативники управління карного розшуку та управління кримінального аналізу, слідчі відділу розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №2 та Золочівського районного управління поліції. 

Під час огляду криміналісти виявили різані рани на руках загиблого та тілесні ушкодження у ділянці голови. 

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 33-річний мешканець Чернівецької області. Після вчиненого він заволодів грошовими коштами та іншим майном пенсіонера і втік з місця події.  

26 березня оперативники карного розшуку затримали зловмисника на залізничному вокзалі у Львові. Речові докази у нього вилучено та скеровано на експертизу.  

За фактом слідчі  відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

 Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.  

Досудове розслідування триває. 

Читачам також цікаво:

Коментарі