13:00
25.10.2022

На пресконференсії Козловський матюками звертався до журналістів

Олігарх називав їх “соловйовими” та запитував, чи хрещені

У понеділок, 24 жовтня, львівський олігарх та власник футбольного клубу “Рух” Григорій Козловський скликав велику пресконференцію.

Про це повідомляє “Форпост”, пишуть Львівські новини.

Як розповіла шеф-редакторка інформаційного агентства “Центр новин” Ольга Витак, Козловський запросив журналістів зробити “революцію” в футболі.

Як виявилось, він не поважає не тільки футбольні організації: Козловський матюками звертався до журналістів, називав їх “соловйовими”, запитував, чи хрещені.

А на питання журналіста інформаційного агентства “Центр новин” про несплату орендної плати за стадіон “Скіф” відмовився відповідати. Втім, визнав, що спиляв трансляційні вишки VAR на цьому ж стадіоні, бо це нібито його власність.

Ольга Витак вказує, що про зв’язок з російським “злодієм в законі” Віктором Панюшином на прізвисько “Вітя Пан” та заступником голови ОП Смірновим Козловський також не відповів, мовляв давайте після війни.

“Головне з пресконференції було зловити хайп про УАФ, не навівши при цьому жодних доказів, а тільки пусті розмови перед засіданням КДК, який 27 жовтня розгляне бійку після матчу між функціонерами «Руху» з «Дніпром-1». Від імені Збірної журналістів України з футболу вимагаю публічних вибачень Козловського перед журналістами, які під час повітряної тривоги, замість фактів, змушені були слухати образи і матюки в свою сторону. В цей час через російську загрозу був зупинений матч Кривбас – Інгулець. А пресконференція, ні”, – додала Ольга Витак.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі