22:00
23.04.2024

Небайдужих просять допомогти 27-річній дівчині у боротьбі з важкою недугою

Мирослава пережила кілька важких операцій

Мирославі видалили спинно-мозкову грижу. Згодом дівчина втратила відчуття ніг. У дванадцять років після видалення мозоля на п’ятці правої ноги їй занесли інфекцію, і саме з цього часу Мирослава бориться з інфікованою трофічною виразкою.

Дівчина перенесла кілька складних операцій. Зараз вкрай важливо фінансово підтримати Мирославу, аби вона змогла повноцінно жити і втілювати в життя свої мрії.

“Мене дуже сильно почали боліти нирки, враховуючи мої супутні хвороби, думала нічого страшного, перейде. Але, як виявилося, не все так легко”, – зазначила Мирослава.

Дівчина записалась на УЗД, на якому медики повідомили, що ліва нирка погано функціонує, тобто всихається. Пройшовши додаткові обстеження, у Мирослави підозрюють онкологію сечового міхура.

“Це було як грім серед ясного неба, як я ж ще така молода і вже онкологія. Дякуючи Богу, підозра не підтвердилась. КТ показало дивертикули сечового міхура і сильне запалення в нирках та сечовому! На даний момент є три варіанти лікування моєї хвороби”, – розповіла дівчина.

Перший – колоти ботокс в сечовий міхур раз в півроку. Один укол ботокса на вагу дівчини – це 25 тисяч гривень. А таких потрібно колоти хоча б 3-4 одразу. Тоді сечовий міхур працюватиме нормально і Мирослава відчуватиму потяги до сечовиділення. Другий спосіб – це катетеризація. В сечовий міхур вставляють трубку, до ноги прив’язують мішечок, отож дівчинці доведеться з ним ходити так постійно. Третій варіант більш критичний – жити, допоки не відмовить права нирка, оскільки ліва вже наполовину всохлась.

Окрім цього медики поставили ще один діагноз дівчині – переддіабет. Отож, Мирослава потребує коштів на додаткове лікування та підгузки. Зараз вкрай важливо підтримати дівчину.

“Я зараз, маючи 27 років, прошу всіх бережіть своє здоров’я бо інколи навіть маленьке промерзання може обернутися великою бідою”, – підсумувала Мирослава.

Небайдужих просимо допомогти Мирославі Ковбашин. Дівчині потрібна фінансова та моральна підтримка для боротьби з недугою.

Переказати кошти ви можете за реквізитами:

5355 2800 2722 9341  (пумб, отримувач Ковбашин Мирослава Анатоліївна).

Коментарі