22:40
24.01.2021

Отруюють клофеліном: у Львові на вокзалі зафіксували випадки обкрадання людей

Один чоловік 6 годин пробув без свідомості, а іншого “відкачували” лікарі

Сьогодні у мережі з’явилась інформація про те, що на Залізничному вокзалі Львова неодноразово траплялись випадки обкрадання, зокрема зазначається, що зловмисники використовують при цьому клофелін.

Як повідомляють “Львівські новини”, власними історіями неприємних інцидентів поділились підписники спільноти “Blacklist_of_lviv” у інстаграмі.

“Доброго дня. Мого чоловіка у Львові на залізничному вокзалі отруїли клофеліном і обікрали. Вкрали гроші, телефон і документи (паспорт, закордонний паспорт і водійські права) на ім’я Бук Денис Вікторович. Мій чоловік пролежав без свідомості 6 годин. Може хтось бачив, хтось знаходив! Просимо повернути за винагороду”, – написала одна з користувачок.

“Мій друг був один по справах у Львові. Дві особи чоловічої статі до 30 років познайомились з моїм другом Мирославом, втерлись в довіру, запропонували випити. Мирослав придбав все за свої кошти. Все відбувалось на залізничному вокзалі. Прокинувся в лікарні, в реанімації. Лікарі сказали, що його “накачали” клофеліном. Швидка допомога забрала його з вул. Повітряна, 68. Забрали все, що було при ньому”, – ділиться ще один дописувач.

Редакція “Львівських новин” просить усіх своїх читачів бути обачними та повідомляти про подібні випадки!

 

Коментарі