20:08
12.03.2021

Понад 15 років у статусі “безвісти зниклої”: жінку знайшли на Кіровоградщині

Мешканка смт. Царичанка Дніпропетровської області влітку 2005 року з невідомих причин покинула місце проживання та не виходила на зв’язок з рідними.

Про це повідомили у телеграм-каналі Департаменту карного розшуку, пишуть Львівські новини.

З метою встановлення місцезнаходження безвісти зниклої на постійній основі працівниками карного розшуку Дніпропетровщини проводилися оперативно-розшукові заходи, відпрацьовувалися усі родинні та дружні зв’язки, можливі місця відвідування, на території області та суміжних областей перевірялися залізничні та автовокзали і навіть морги, медичні та соціальні заклади.

І ось на початку березня 2021 року надійшла оперативна інформація, що схожа жінка проживає в одному із сіл Кіровоградської області. З метою перевірки вказаної інформації до Кіровоградської області направлено працівників поліції, серед яких – син безвісти зниклої. Вже дорослий чоловік впізнав власну матір. З нею все добре.

Як пояснила жінка, вона деякий час вела розгульний спосіб життя і жила в різних регіонах України, а як опам’яталася – стало соромно перед ріднею і вирішила не повідомляти про себе.

В «новому» житті навіть ім’я собі вигадала інше.

Читайте також:

Коментарі