17:31
04.03.2021

Прогулював роботу: звільнили директора департаменту Львівської ОДА

Назарій Романчук пропрацював більше 15-ти років у ЛОДА.

У зв’язку із відсутністю на роботі звільнили 38-річного директора розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарія Романчука.

Про це повідомляє zaxid.net, пишуть “Львівські новини”.

Згідно з інформацією, чиновник більше місяця не приходив на роботу, не пояснюючи причин.

Сам Назарій Романчук стверджує, що з 16 січня він перебуває на лікарняному. Проте зазначається, що з того часу він два тижні провів на пляжах Домінікани.

Через відсутність на роботі Назарія Романчука звільнили з посади директора департаменту житлово-комунального господарства ЛОДА на початку березня. Заступник голови ЛОДА Юрій Бучко офіційно підтвердив.

З його слів відомо, що Назарій Романчук більше місяця не приходив на роботу. Він не брав відпустки і не оформив лікарняне, тому в ЛОДА створили спеціальну комісію, яка вивчила цю ситуацію і прийняла рішення звільнити Назарія Романчука з 1 березня.

«Він не прийшов на роботу, і у відділі кадрів відсутні лікарняні листки. На телефонні дзвінки не відповідає і не пояснює свою відсутність на роботі. Була створена комісія, яка склала відповідні акти і кілька днів тому його звільнили з посади» – зазначив Юрій Бучко.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі