16:52
27.03.2021

У Львові на проспекті Свободи встановили нові лавки та смітники (ФОТО)

У планах – додати ще щонайменше 50 лавок – до кінця алеї

На проспекті Свободи встановили 30 нових лавок, планують встановити ще 50-ть. Ціна встановлених лавок – орієнтовно 600 тисяч гривень.

Про це пишуть Львівські новини з посиланням на Твоє Місто.

“30 лавок встановили по два боки проспекту Свободи – до середини «стометрівки». Це перехідний об’єкт з минулого року. На їх виготовлення та встановлення з бюджету міста виділили приблизно 600 тисяч гривень. Звісно, на цьому не будемо зупинятися і продовжимо встановлювати нові. У наших планах – додати ще щонайменше 50 лавок – до кінця алеї”, – каже голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

За його словами, встановлення нових лавок відбудеться вже цього року. Тендер уже відбувся, але не має заключення угоди і триває розгляд пропозицій. Тому, хто є переможцем тендеру Андрій Зозуля не вказав.

“Коли матимемо угоду в себе, зможемо говорити більш предметно. Наразі нічого сказати не можу, бо угода поки що не заключена”, – каже співрозмовник.

Голова Галицької райадміністрації каже, старі лавки з проспекту Свободи не знімали, до них більш щільніше доставили нові.

“Зараз старі лавки там також стоять, просто з новими виглядають щільніше. Надалі будемо вирішувати – чи зніматимемо їх і переноситимемо кудись інше, чи залишаться там. Насправді, маємо ще багато локацій, де зможемо перемістити лавки. Усе буде залежати від коштів і фінансування”, – додав Андрій Зозуля.

Читачам також цікаво:

Коментарі