12:00
09.12.2022

У Львові на “Шуварі” цілодобово працює пункт обігріву (ФОТО)

Тут можна зігрітися, підзарядити телефон та безпечно перечекати повітряну тривогу

Під час будівництва нового терміналу «Риба та морепродукти» на ринку «Шувар»  передбачили наявність у споруді сучасного укриття, розрахованого на 500 осіб та обладнаного усім необхідним для зручного та безпечного перебування громадян під час повітряної тривоги.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив директор “Шувару” Іван Федишин, пишуть Львівські новини.

“Прикра сучасність, в якій ми опинилися через війну, змушує оперативно реагувати та адаптуватися до кризових ситуацій, що становлять загрозу життю”, – зазначив Федишин.

Він додав, що  необхідним кроком  було облаштування в укритті пункту обігріву, який вже цього тижня розпочав роботу. Сховище тепер обладнане двома булер’янами, що опалюються дровами із дотриманням усіх вимог пожежної безпеки.

Пункт обігріву працює цілодобово та знаходиться вільному доступі для всіх відвідувачів. Тут можна зігрітися, підзарядити телефон та безпечно перечекати повітряну тривогу.

“Додатково, хочу відповісти на одне із найпоширеніших питань від наших покупців : «Як працює ринок в умовах відключення електроенергії?».

Офіційно повідомляю: Ринок «Шувар», на момент вимкнення електроенергії, продовжує роботу із застосуванням генераторів.

Термінали працюють із понеділка по суботу з 7.00 до 17.00, а майданчик для торгівлі з автомобілів – цілодобово, із врахуванням часових рамок комендантської години”, – повідомив директор “Шувару”.

Фото: Іван Федишин

“Ми вжили всіх необхідних заходів, щоб забезпечити безперебійну роботу ринку та подбали про комфорт і безпеку наших покупців та підприємців!” – підсумував Федишин.

Читачам також цікаво:

Коментарі