15:04
23.01.2021

У комі з пробитим черепом: з’явилось відео побиття 15-річного українця у Франції (ВІДЕО)

Нападники застосували холодну зброю, палиці та стрибали на голові підлітка

Сьогодні з’явилось відео жорстокого інциденту, який трапився у столиці Франції. Банда підлітків напала на 15-річного українця та побила. Зараз лікарі оцінюють стан хлопця як важкий.

Відео у фейсбуці розмістив лідер політичної партії Debout la France Ніколя Дюпон-Еньян.

Політик назвав інцидент «моторошним нападом на школяра банди негідників», а також наголосив, що сподівається на одужання хлопця.

З відео зрозуміло, що жертву повалили на землю, після чого застосували холодну зброю, палиці, а також стрибали на голові підлітка.

Обережно, на відео присутні сцени з фізичним насиллям! Просимо вразливих людей не переглядати!


Варто нагадати, що 21 січня у Парижі невідомі жорстоко побили 15-річного українця. Зараз хлопець перебуває у реанімації у комі з пробитим черепом, множинними переломами рук, ребер, ножовими пораненнями та травмою очей.

Лікарі оціюють стан хлопця як важкий, однак є позитивна динаміка. Наразі медики планують розпочати процес виведення хлопця зі штучної коми для подальшої реабілітації.

МЗС України заявило, що потерпіла дитина стала жертвою конфлікту між підлітковими групами. У зв’язку із побиттям хлопчика українські дипломати звернулися до прокуратури Парижа, наразі проводиться розслідування.

Коментарі