09:11
12.01.2022

На Львівщині 30-річний підлеглий вбив свого роботодавця

Інцидент стався на різдвяні свята

У Дрогобицькому районі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві односельчанина.

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

9 січня близько 22.00 між двома односельчанами віком 30 та 50 років виник конфлікт, під час якого молодший завдав старшому кількох ударів ножем. Від отриманих травм поранений чоловік, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні.

Фото: Поліція Львівської області

“Незабаром слідчі територіального підрозділу поліції повідомлять затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років”, – йдеться у дописі.

Як повідомляють «Надзвичайні новини», на Львівщині затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві власного начальника. Свідком трагедії стала донька загиблого.

Інцидент стався на різдвяні свята у Трускавці. Пізно ввечері сусіди почули дивний шум, після чого донька 51-річного Андрія Степановича почала на всю вулицю кричати і благати про допомогу.З’ясувалося, що її батька в розпал конфлікту просто на своєму подвір’ї зарізав 30-річний сусід, який був його підлеглим.

Медики підтвердили, що на тілі чоловіка було виявлено два ножові поранення прямо у серце: він помер буквально за 15 секунд. Правоохоронці встановили, що війна між сусідами почалася більше року тому, однак рідні чоловіків відмовляються називати причини.

Загиблий був заступником керівника місцевого водоканалу, а сусід був його підлеглим, звичайним робітником.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі