16:31
06.07.2023

Лісівники зі Львівщини передали українським захисникам чергову партію допомогу

Завдяки співпраці з польськими лісівниками для українських військових передали понад два десятки авто, декілька лісовозів, квадрокоптери та генератори

Сьогодні, 6 липня, на Львівщині відбулася передача техніки для військовослужбовців різних військових частин України.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, пишуть Львівські новини.

Загалом 22 позашляховики, 2 лісовозні машини, 22 квадрокоптери та 6 генераторів потужністю 6 кВт кожен передали напередодні польські лісівники для колег Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

На початку передачі усі присутні вшанували загиблих за час війни військовослужбовців та тих львів’ян, яких вбила російська ракета сьогодні вночі.

«Лісівники Львівщини від початку війни допомагають нашим військовим не лише власними силами, але й завдяки співпраці з колегами по цеху з Польщі дають необхідну техніку та інший реманент для прискорення нашої перемоги. Ця передача транспортних засобів є черговою і ми надзвичайно вдячні нашим польським друзям, які надалі підтримують наш народ та наших військових. Нас ворог не залякає ракетами, адже ми віримо у нашу армію та майбутню перемогу», – сказав у межах вітального слова заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Керівник міжрегіонального управління Анатолій Дейнека подякував Міністерству клімату та довкілля Польщі, генеральному директору Державних лісів Польщі та всім польським лісівникам, які надали техніку.

«Сьогодні ми вкотре передаємо техніку для військовослужбовців Збройних сил України. Ці авто нам передали напередодні наші польські колеги-лісівники. Автомобілі, генератори та дрони ми відправляємо у військові частини для допомоги нашим воїнам у боротьбі з агресором. Я маю велику надію, що ця техніка стане не раз у пригоді та служитиме до повної перемоги над військами рф», – наголосив Анатолій Дейнека.

Він додав, що всередині кожного авто помістили харчові продукти, запас важливих медикаментів, одягу та взуття. Техніку передали зокрема для львівських частин: 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, 125-ої окремої бригади територіальної оборони ЗСУ та повітряного командування «Захід».

За період повномасштабного російського вторгнення зусиллями лісівників Львівщини на потреби української армії передали 192 транспортні засоби, з яких: 109 одиниць – від колег з Польщі.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі