12:37
02.02.2022

“Зеленський має звільнити усіх керівників правоохоронних органів”, – АТОвець про ДТП із Трухіним

Тарас Бакай, екс-боєць добровольчого батальйону “Свята Марія”, на своїй Facebook- сторінці поділився думкою стосовно нардепа Олександра Трухіна від “Слуги народу”, який 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі у Києві спричинив ДТП.  Внаслідок зіткнення постраждали кілька людей.

“Що потрібно зробити Зеленському після зашквару з Трухіним. Скликати позачергову сесію ВРУ. На цій сесії заслухати усю правоохоронну вертикаль. Звільнити усіх керівників правоохоронних органів. Призначити нових. І розпустити це скликання ВРУ. Це як мінімум доведе що він немає жодного відношення до покривання ДТП з Трухіним та єдиний варіант довести громадянам що інститут президента ще існує в цій країні”, – зазначив Тарас Бакай.

Фото: Facebook-сторінка Тараса Бакая

Сьогодні, 2 лютого, Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Заява партії  з’явилася  після того, як 1 лютого у розслідуванні «Не дивись на ДТП» журналіста «Української правди» Михайла Ткача було показано кадри з нагрудної камери поліцейського, де Олександр Трухін просить правоохоронців на місці аварії, щоб вони «відпустили» його з місця ДТП «у ліс», обіцяє за це віддячити, каже, що зателефонує «Денису» (очільникові МВС Денису Монастирському – ред.), відмовляється пройти тест на вміст алкоголю у крові, заповнює протокол з персональними даними «нерозбірливим», як скаржаться патрульні, почерком.

Довідка:

Тарас Бакай з 2014 року воював у зоні АТО в лавах добровольчого батальйону “Свята Марія”.

У січні 2015 році військових почали оформлювати або в ЗСУ, або під юрисдикцію МВС. Залишити добровольців єдиною бригадою обіцяли саме у вигляді батальйону тоді ще міліції. На площі Києва чоловік прийняв присягу і пішов на передову.

А з 2016 по 2017 рр. Тарас Бакай заступив на посаду начальника Управління  внутрішньої безпеки Національної поліції в Луганській області.

У 2017 році повернувся до Львова і  обійняв посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проходив службу до 2019 року.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі